WE ZULLEN SNEL EN GEMAKKELIJK DE CONSOLE OF UW FAVORIETE SPELCONSOLE VAN ELKE FABRIKANT REPAREREN

Games console gestopt met werken? Wanhoop niet! De bekwame reparateurs van Console Doctor kunnen uw console in een mum van tijd weer tot leven brengen. We testen elke gerepareerde console grondig en al ons werk is gegarandeerd. Boek gewoon uw reparatiejob en stuur het naar ons en wij doen de rest.

Als de console naar ons is opgestuurd voor een gratis schatting; we vinden meerdere fouten, of de prijswijzigingen om welke reden dan ook, wij zullen contact met u opnemen voordat u begint met reparaties om uw goedkeuring te vragen.

SonyPS4v1

MELD U AAN HET CONSOLE

Zodra we uw console ontvangen, ontvangt u per e-mail en sms een bericht om u te laten weten dat deze veilig is aangekomen; dit duurt meestal een paar dagen, dus geen paniek. Zodra we uw console hebben, wordt deze door onze technici beoordeeld en gerepareerd voordat deze grondig wordt getest.

De van iRepair Ltd is een familiebedrijf dat sinds 2007 in bedrijf is. We worden ondersteund door meer dan 40 jaar ervaring in zowel de retail- als de gaming-industrie. Van bescheiden begin repareren van consoles in de achterkamer van een winkel.

Het bedrijf is jaar na jaar uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf. Onze missie is om onze klanten het hoogste niveau van kwaliteit en service te bieden. Zoals we hebben geleerd, zal een gelukkige klant het anderen vertellen en we voelen dat dit het geheim is.

PS4_remote_play_update[1]

BETALEN VOOR REPARATIE

Nadat de betaling voor uw reparatie is verwerkt, wordt uw console teruggestuurd naar het door u gevraagde adres met de 48-uursbezorgingsservice. Helaas kunnen we geen papieren cheques meer accepteren.